Filmkveld hjemme

Mange vil si at film er best på kino, men det er ikke alltid man har tid eller anledning til å gå på kino. Det er heller ikke alle som har råd til hjemmekino, men det er ikke nødvendig å ha hjemmekino for å nyte gode filmer. Hvis en film er god, er den også god på TV, og det er mye man kan gjøre for å skape kinofølelse hjemme.
Sitt godt
Moderne kinosaler har behagelige stoler. Det er viktig å sitte godt når man ser på film. Det skal ikke være vondt og ubehagelig å sitte. Velg myke møbler, som store stoler eller mye sofaer, og sørg for at alle har god plass. Alle bør ha et bord innen rekkevidde for å ha forfriskninger lett tilgjengelig.

Three friends watching romantic movie on tv sitting on a couch at home

Server noe godt
Film og popcorn henger sammen for mange. Invester i en popcornmaskin slik at du får varmt popcorn. Sørg for å sette fram alt før filmen begynner, slik at ingen trenger å reise seg for å hente noe. Man trenger heller ikke å spise usunt for å kose seg med film. Oppkuttede grønnsaker og frukt sammen med smakssatt vann kan være like godt. Popcorn er også mye sunnere enn potetgull.
Unngå avbrytelser
Hvis du vil se film i fred, kan det lønne seg å låse døra og slå av alle mobiltelefoner. Sørg også for at de som sitter sammen med deg får se filmen i fred. Dere kan avtale å ikke snakke så mye, og bare nyte filmen. Sørg for å velge en film alle liker, dersom du skal se film sammen med andre. Hvis du ser film alene, er ikke avbrytelser noe problem.
Kos deg med god samvittighet
Det er ikke sunt å spise usunn mat hver dag, men når du først har bestemt deg for å ha en kosekveld, skal du kose deg med god samvittighet. En ukentlig filmkveld hjemme kan bidra til økt energi, og ingenting er som å kose seg med film og god mat inne når det er kaldt og snø ute. Kos kan gjøre vinteren litt lettere.