Bygg din egen kino!

Få ting er mer avslappende enn å lene seg tilbake og se på en film. Enten det er helt alene, med din kjære eller kanskje med en flokk barn, så kan dere alle slappe av og bare fokusere på filmen. For en time eller to så er det stillhet og roen senker seg. Du kan leve deg bort i en helt annen verden og glemme bekymringene som hverdagen byr på. For å øke denne opplevelsen til et enda høyere nivå, så har derimot enkelte valgt å prøve å gjenskape opplevelsen av å være i en kino, da riktignok uten alle de andre menneskene. Dette har mange oppnådd ved å bygge sin helt egen kino nede i kjelleren.

Kvalitet som overbeviser

Det de aller fleste gjør for å bygge en kino i kjelleren er rett og slett å omrokkere kjellerstua. Her var det nok dessuten en liten TV og et underholdnings/avslapningsrom uansett. Hvorfor ikke da bare gjøre dette om til en liten kino? Tar du opp et fleksibelt lån fra centum i dag, så vil du ikke ha noen problemer med å starte byggingen med engang. Da kan du ha et helt eget rom dedikert til underholdning, og du og familien din kan slappe av. Dessuten vil dette øke verdien på din bolig betraktelig, slik at dere kan få mer igjen for investeringen.

Hvordan starter en?

Selvfølgelig avhenger hvordan en skal gå frem av både hvordan kjelleren ser ut og hvordan en vil at den skal se ut. Er det for eksempel ikke innlagt gulv, så er dette noe en bør vurdere for økt komfort. Kanskje kan et godt og varmt teppe være et bra alternativ for din kino. Sitteplasser er også viktig, og her gjelder det å ikke spare på pengene. Helst skal det være godt og komfortabelt, men også med en god del ryggstøtte da du skal tilbringe mange timer her. Sist men ikke minst må det tekniske være på plass, da det er dette som bidrar til opplevelsen. Invester i en rå projektor eller stor skjerm, et par fete høyttalere og en god Blueray spiller!

Et avbrekk fra hverdagen

Uansett hvor fancy du ender opp med å gjøre din egen kino, så er det aller viktigst å huske på nettopp hvorfor du gjør dette. Det handler om at du skal ta et avbrekk fra hverdagen og ha et rom du kan gå inn i og koble av i. Her skal det ikke være mas og stress. I stedet skal du kunne drømme deg bort i filmenes verden og føle en ro i kropp som er sjelden i dagens samfunn. Stress er et reelt problem, men med en god hjemmekino, så burde det være mulig å få inn den avslapningen du trenger!